Man kan for tiden låne penger på mange ulike vis, og det er lett å miste oversikten når det finnes så mange alternativer å velge mellom. Det fins en mengde ulike aktører slik som Folkia og Matchbanker, og det kan være vanskelig å navigere den byråkratiske prosessen og finne ut hvor fort man kan motta pengene sine.

Heldigvis finnes det et alternativ som skiller seg fra alle andre former for lån, nemlig SMS-lån. Om du tar opp SMS-lån vil du slippe lange ventetider og kompliserte søknadsprosesser. I stedet vil du kunne låne penger hvor som helst, når som helst, og få pengene dine inn på din brukskonto uten å måtte vente.

Popularitet og tilgjengelighet

SMS-lån har lenge vært et av de aller mest prominente alternativene når det gjelder å skulle låne penger i Sverige, men her til lands har ikke metoden tatt av i like stor grad. Heldigvis vil ikke dette si at det ikke er mulig å ta opp SMS-lån her i Norge, det finnes nemlig flust av muligheter.

Som tidligere nevnt er det slik at en stor mengde aktører i Norge har begynt å tilby SMS-lån som en av deres tjenester. Alt man behøver å gjøre dersom dette er av interesse er å gjennomgå en enkel søknadsprosess på de individuelle aktørenes sider, for så å godkjenne prosessen ved hjelp av personlig BankID.

Hvordan tar man opp SMS-lån?

Det å skulle ta opp selve lånet er så enkelt som man overhodet får det, i og med at det her er mulig å låne penger uten noen som helst form for intriger eller overraskelser. Selve prosessen oppsummeres nemlig i navnet, med tanke på det faktum at alt kan gjøres ved hjelp av SMS.

Alt man trenger å gjøre er å sende en spesiell kode man har fått utdelt til aktøren man har satt opp sin konto hos. Når denne meldingen har blitt prosessert, og koden man sendte inn har blitt godkjent, vil man få utbetalt pengene man ønsker å søke direkte til sin konto, uten lange ventetider.

Faren ved høy rente

Det er ingen tvil om at det er fristende å skulle ta ut en hel del SMS-lån i og med at det er så enkelt å gjøre til å begynne med, men det kan definitivt være lurt å tenke seg om et par ekstra ganger før man begir seg ut på å låne noe som helst.

Risikoen når det gjelder å skulle ta opp SMS-lån er det faktum at renten er kjent for å være særdeles høy, spesielt i forhold til mange andre typer lån. Den effektive renten man kan komme til å måtte betale etter å ha tatt opp et SMS-lån kan nemlig være så høy som 9 000 %.

Hvilke forhåndsregler bør man ta?

Det er ingen tvil om at en rente som overskrider 9 000 % bør tas på alvor – mange unge mennesker har gjennom tidene gått i gjeldsfella på grunn av slike renter. Derfor er det viktig at man gjør alt man kan for å ikke ta seg vann over hodet, ved hjelp av noen grunnleggende forholdsregler.

Før du tar opp SMS-lån er det særdeles viktig at du leser deg opp på alt av vilkår som gjelder i forhold til rente hos de forskjellige aktørene du vurderer å søke fra. Nå til dags finnes det heldigvis en rekke forskjellige tjenester på nett som hjelper deg med dette, ved å sammenligne ulike lån.

En kjapp oppsummering

  • SMS-lån kan tas opp når som helst, hvor som helst, uten ventetid.
  • Tjenestens sikkerhet garanteres ved hjelp av en kryptert SSL-forbindelse.
  • Renten kan være skremmende, så vær forsiktig.

Når alt kommer til alt er det ingen tvil om at SMS-lån er et særdeles lukrativt alternativ både for kunder og banker. SMS-lån egner seg definitivt best for små summer, så dersom du behøver store penger til store prosjekter er det antageligvis best å vurdere et forbrukslån, i stedet for et mer risikabelt SMS-lån.

Proudly powered byWordPress. Theme byInfigo Software.